διαδικτυακή Πασχαλινή e-αυγομαχία της Σχολής Ρομποτικής και Πληροφορικής στην Κομοτηνή ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΜΟΣ


Ευχαριστούμε
για την εμπιστοσύνη
που μας δείχνετε

Σχολή Ρομποτικής ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΜΟΣ
Ποιοί, ποιές
θα σπάσουν τα
πιο πολλά αυγά;

..το τσούγκρισμα αυγών, είναι ένα έθιμο αγάπης και συμφιλίωσης, που γλυκαίνει τις ανθρώπινες σχέσεις τις άγιες ημέρες του Πάσχα

Πως γίνεται το online τσούγκρισμα

Σε κάθε χρήστη, με την είσοδό του στην e-αυγομαχία, εμφανίζεται η λίστα των ονομάτων που είναι online εκείνη τη στιγμή! Αν θέλει να τσουγκρίσει με κάποιον τότε πρέπει να κάνει κλικ στο ονομά του (Δείτε τις παρακάτω εικόνες). Κάθε αυγομάχος στην αρχή έχει επτά(7) αυγά και δεκατέσσερα(14) e-αυγά (δείτε στο τέλος).


το MENU στο επάνω μέρος της οθόνης όπου μπορείτε να δείτε πόσα αυγά σας έμειναν


το MENU στο κάτω μέρος της οθόνης, οπου μπορείτε να διαλέξετε αυγό
Κάθε αυγομάχος στην αρχή έχει επτά(7) αυγά και δεκατέσσερα(14) e-αυγά

Τα e-αυγά τσουγκρίζουν μόνα τους για λογαριασμό σας, (χωρίς να έχετε κάνει Login). Δηλαδή, για όσο διάστημα έχετε e-αυγά θα εμφανίζεται το όνομά σας στη λίστα των συμμετεχόντων στην αυγομαχία. Οποτε όμως κάνετε login και τσουγκρίζετε, τότε χρησιμοποιούνται τα κανονικά Πασχαλινά αυγά σας.

Οταν υπάρχουν πάρα πολλά άτομα online τότε, έχετε τη δυνατότητα να ψάξετε-καλέσετε κάποιο άτομο με το e-mail του. Αν του έχουν τελειώσει τα αυγά του μπορείτε να του μεταβιβάσετε εσείς από τα δικά σας. Oταν σπάσουν όλα τα αυγά σας και τα e-αυγά σας τότε τελειώνει η αυγομαχία, ΕΚΤΟΣ και αν σας μεταβιβάσει κάποιος άλλος αυγά.


Οταν ένα άτομο δεν βρίσκεται στην αρχική σελίδα φαίνεται από τους υπόλοιπους ως απασχολημένος (μια λεπτή γραμμή πάνω στο όνομά του). Η διαδικτυακή Πασχαλινή online e-αυγομαχία, όπως και η e-βασιλόπιτα, αποτελεί τη μεταφορά ενός όμορφου εθίμου μας σε virtual μορφή, στο παγκόσμιο χωριό και στα social networks...ο Διακτινισμός λαϊκών μας παραδόσεων και εθίμων, στο παγκόσμιο χωριό και στα social networks (facebook).


facebook Find us in facebook - twitter Find us in twitter

DIAKTINISMOS Αγ. Γεωργίου 12 Κομοτηνή 69100 GR Tel+30-25310-31114 info@diaktinismos.gr
e-βασιλόπιτα, e-αυγομαχία, e-τσούγκρισμα ©copyright DIAKTINISMOS 2001
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ- PRIVACY POLICY