ο διακτινισμός σας στα social networks
 

Καλέστε τους πελάτες σας, τους φίλους σας αλλά και τους φίλους τους, να τσουγκρίσουν μαζί σας ή μεταξύ τους, στην Πασχαλινή σας online διαδικτυακή e-αυγομαχία


 
Έκπτωση 20% για παραγγελίες που θα
γίνουν πριν τις 31 Ιανουαρίου
 
 
 
Ξεχωρίστε με μια Πασχαλινή Πρόσκληση
Στο facebook, όπως γνωρίζετε, για κάθε φίλο σας που κάνει την εγγραφή του στην e-αυγομαχία σας, ενημερώνονται ΑΥΤΟΜΑΤΑ και οι φίλοι του, έτσι δημιουργείται μια δυναμική ΑΛΥΣΙΔΑ προβολής σας.
Στα e-mail, στις αναρτήσεις στο χρονολόγιό σας, στα SMS που θα στείλετε στους πελάτες-φίλους σας, μαζί με τις ευχές σας για το Πάσχα, ΚΑΛΕΣΤΕ τους στην e-αυγομαχία σας να τσουγκρίσουν μαζί σας ή και μεταξύ τους.
Ποιοί θα σπάσουν τα πιο πολλά αυγά; Αντιστοιχίστε στους τρεις πρώτους νικητές κάποιο δώρο, από τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσία σας, ή ένα ποσοστό έκπτωσης.
Eνα παράδειγμα e-αυγομαχίας που εξελίσεται ΤΩΡΑ μπορείτε να δείτε στην www.tsougresma.gr/project
Δείτε παρακάτω πως μπορείτε να λάβετε μέρος. Αν δοκιμάσετε να τσουγκρίσετε, έχει ενδιαφέρον να δείτε(κλικ) και τα "Οδηγίες - Εθιμα" και "Αποτελέσματα Statistics"
 
 
 
Με 190,00 € προκαταβολή και συνολικό κόστος (έκπτωση 25%)-ΠΡΟΣΦΟΡΑ 570,00* € για παραγγελίες μέχρι τις 31 Ιανουαρίου. Μετά τις 31 Ιανουαρίου το συνολικό κόστος είναι 760,00*€ (+24% ΦΠΑ).

Στο τέλος παραθέτουμε μια εικόνα που δείχνει, πως θα φαίνεται η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σας για τη διαδικτυακή σας e-αυγομαχία, στο χρονολόγιό σας ή στο χρονολόγιο των φίλων σας στο facebook. Οι ανωτέρω τιμές είναι για μέχρι 5000 εγγραφές.
Δείτε για παράδειγμα εγγραφείτε και τσουγκρίστε
στη DEMO e-αυγομαχία
 
Κόψτε τη δική σας
e-βασιλόπιτα
Παράδειγμα
e-αυγομαχίας
Παραδείγματα
ιστοσελίδων
e-βασιλόπιτα
του Ελληνισμού
 
 

Αγαπητέ κ. Αγαπητή κ.

Ξαφνιάστε φέτος ευχάριστα τους φίλους σας, τους πελάτες σας, αλλά και τους φίλους τους! με την οργάνωση μιας διαδικτυακής Πασχαλινής e-αυγομαχίας που θα γίνει πχ το διάστημα 13 με 25 Απριλίου όπου θα έχουν τη δυνατότητα ΟΛΟΙ να κάνουν δωρεάν την εγγραφή τους είτε μέσα από το facebook είτε εκτός facebook (ακόμη και τα παιδιά τους).

Στείλτε τους μαζί με τις ευχές σας για το Πάσχα και την πρόσκληση να τσουγκρίσουν online μαζί σας ή με τους φίλους τους μέσω του tablet τους ή του Υπολογιστή τους ή ακόμη και του κινητού τους.

Αντιστοιχίστε στους τρεις πρώτους νικητές**, κάποιο δώρο, από τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας, ή ένα ποσοστό έκπτωσης. **Νικητές θα είναι αυτοί που θα έχουν σπάσει τα πιο πολλά αυγά στο τέλος της αυγομαχίας. Αυτό φαίνεται ανά πάσα στιγμή, απο όλους στα Στατιστικά της e-αυγομαχίας.

Δείτε για παράδειγμα και λάβετε μέρος στην online demo e-αυγομαχία που εξελίσεται ΤΩΡΑ στην www.tsougresma.gr/project

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Κάθε χρήστης μπορεί να δει στα Αποτελέσμα-statistics, ποιοί τσούγκρισαν μαζί του και για τον καθέναν απο αυτούς, πότε με ποιό αυγό, αν νίκησε ή έχασε και νίκες ήττες συνολικά.
Ένα ιδιάιτερο χαρακτηριστικό της online αυγομαχίας είναι ότι κάθε χρήστης-αυγομάχος με την εγγραφή του στην αρχή έχει επτά(7) κανονικά αυγά και δεκατέσσερα(14) e-αυγά.

Τα e-αυγά, έχουν την ιδιότητα, όταν απουσιάζει από την αυγομαχία (δεν ειναι online), να τσουγκρίζουν μόνα τους για λογαριασμό του, όποτε τον καλέσει κάποιος για τσούγκρισμα,
Δηλαδή, για όσο διάστημα δεν του έχουν τελειώσει τα 14 e-αυγά του, θα εμφανίζεται το όνομά του στη λίστα των συμμετεχόντων στην αυγομαχία.
Όποτε όμως κάνει login και τσουγκρίζει, τότε χρησιμοποιούνται τα κανονικά αυγά του. Oταν σπάσουν όλα τα αυγά του και όλα τα e-αυγά του τότε δεν μπορεί να ξανατσουγκρίσει, εκτός και αν του μεταβιβάσει κάποιος αυγά, θα μπορεί όμως να κάνει login και να παρακολουθεί την αυγομαχία, τα στατιστικά κλπ.
 
 
 
Facebook   Twitter   Youtube
 
 
  ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΜΟΣ® ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ 62 ΕΥΟΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλ. 2314-032587 και 690-7280266
e-mail info@diaktinismos.gr www.diaktinismos.gr
 
 
 
Να είναι η δική σας επιχείρηση από τις πρώτες στην περιοχή σας που δημοσιεύει στο facebook ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ συμμετοχής σε Πασχαλινή e-αυγομαχία.
 
 
  "...ξεχωρίστε"
Diaktinismos®

Εσείς γράφετε στο χρονολόγιό σας μόνο το link που βρίσκεται στο μικρό κύκλο
και αυτόματα προστίθενται από κάτω η εικόνα και το κείμενο της Πρόσκλησής σας.

η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στο facebook